Saftig brød uten vanlig mel

Jeg spiser alltid vanlig brød til frokost, men utover dagen liker jeg å variere.

Dette brødet bakte jeg forleden og det var skikkelig godt. Holder seg saftig i ca 5 dager! Smaker kjempegodt med pålegg, og er et godt og sunt alternativ til vanlig brød.

Ingredienser:

  • 1 boks cottagecheese
  • 7 egg
  • 1/2 ts salt
  • 100 gram kruskakli
  • 100 gram sesamfrø
  • 200 gram linfrø
  • 1/2 dl rapsolje.

Mos cottagecheese og egg sammen i en kjøkkenmaskin. Bland inn resten av ingrediensene og hell røren over i en bakepapirkledd brødform

Stek brødet på 190 grader nederste rille i 2 timer. La helst brødet hvile på rist til dagen etter før du spiser det.

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt