Supersunn start på dagen

La deg inspirere av dette innlegget til å starte dagen med en deilig frokost som holder lenge utover dagen. Denne oppskriften lar seg gjøre i hverdagen, du kan røre sammen omeletten kvelden før og ha den i pannen på morgenen mens du smører matpakker.

Frokostomelett  

  • 3 egg
  • 2 ss fløte
  • 1 klype salt
  • Noen biter ost
  • Noen strå gressløk
  • 1 ss smør

Visp sammen egg, fløte og salt. Del osten i biter (en fin måte å bruke opp osterester på) og klipp opp noen strå gressløk. Smelt 1 ss smør i pannen, hell over omeletten, legg på lokk og la omeletten steke under lokk på svak varme i 5 - 10 minutter.

Som tilbehør til omeletten har jeg 1/2 avocado, noen ringer paprika og en håndfull brokkolispirer, spirer får du kjøpt i grønnsaksdisken, hvis butikken ikke har det så spør og be dem om å bestille det, eller du kan dyrke selv i tomme melkekartonger i vinduskarmen. Barna våre har ikke lyst på avocado eller spirer, så de spiser omeletten sammen med litt stekt bacon, eller så spiser de speilegg.

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt