Adventsuppe med grønnsaker og medisterboller

Denne suppen laget alltid moren min før jul da det var medisterdeig i butikken, og nå serverer jeg den til mine barn i adventstiden, de elsker den!

Ingredienser:

  • 3 gulrøtter
  • 2 stilker stangselleri
  • 1 gul løk
  • 3 mellomstore poteter
  • 1 kyllingfond buljongterning
  • 1 pakke medisterfarse ca 500 gram
  • Salt og pepper

Kutt alle grønnsakene i små terninger og ha dem i en gryte sammen med kyllingfond terningen. Dekk grønnsakene med vann og kok i ca 20 minutter. Dypp en skje i vann og form kjøttboller av medisterfarsen og ha dem i gryten. Kok i ca 10 minutter til og smak til med salt og pepper. Server suppen sammen med ferskt brød og smør.

 

 

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt