Brødskive med gratinert sopp og Pata Negra skinke

Nam! Dette er noe av det beste jeg har laget på lenge. Jeg laget det til mannen min og meg som kveldskos en dag, og til to personer trenger du:

  • 6 asparges
  • 2 brødskiver
  • 6 champingjonger
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 gul løk
  • 2 dl kremfløte
  • Noen skiver Pata Negra skinke eller annen god spekeskinke
  • Salt og pepper
  • Smør til steking

Skjær sopp i skiver og løk + hvitløk i små biter. Stek sopp og løk til det blir mykt og gyldent og ha på fløten. Smak til med salt og pepper, og kok inn til en kremet saus.

Knekk av nederste del på aspargesen og kok den i 3 minutter. Ha soppstuing og skinke på brødskivene og server med aspargesen.

Nyt!

 

 

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt