Pasta med grønne grønnsaker og kylling

En typisk hverdagsfavoritt hos oss!

Ingredienser 4 voksne:

  • 3 - 4 kyllingfileter
  • 1 brokkoli
  • 1 pakke grønne bønner
  • 1 pakke asparges (eller 1/2 pose grønnkål)
  • 1 rød løk
  • 1 potte bladpersille
  • Grønn båndspagetti
  • Ca 2 dl fløte
  • 1 ss creme fraiche
  • Parmesan

Sett på saltet vann i en stor kjele og kok spagettien som anvist på pakken.

Skjær kyllingfiletene i strimler. Varm litt smør i en panne og stek kyllingfiletene raskt på hver side. Del brokkoli i små buketter og løk i strimler, og stek dem sammen med kyllingen. Ha så i de andre grønne grønnsakene og fres raskt sammen. Hell på fløte og creme fraiche og smak til med salt og pepper. La sausen koke litt inn. Bland kyllingsausen sammen med pastaen, rasp over litt parmesan, strø over friske urter og server.

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt