Mettende salat med egg og avocado

Det er så deilig med salat til lunsj, men jeg må ha mye godt i den for at jeg skal bli mett. Denne oppskriften er nok til to personer:

  • 2 egg
  • 2 avocado
  • 1/2 pakke brekkbønner
  • 1 liten rødløk
  • 6 cherrytomater
  • 1/2 paprika
  • 6 ss olivenolje
  • 2 ss eddik
  • 1 ts Dijon sennep
  • 1 ts honning
  • Salt og pepper

Kok eggene i 7 minutter og avkjøl dem. Rens brekkbønnene og kok dem i 3 minutter og avkjøl. Skrell og kutt alle de andre ingrediensene, og fordel på to små fat. Rør sammen olje, eddik, sennep og og honning. Ha dressingen over salaten og ha på salt og nykvernet pepper.

Server.

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt