Hverdagspasta med salami, parmesan og tomater

Dette er en sånn typisk rett som ble til da jeg skulle bruke opp det jeg hadde i kjøleskapet - siden jeg virkelig prøver å aldri kaste mat. Denne pastaen ble kjempegod, og smaker sikkert supert med spekeskinke også.

Litt vanskelig å oppgi nøyaktige mål i denne retten, da den som sagt ble til av rester jeg hadde i kjøleskapet.

Ingredienser:

  • Spagetti (så mye dere spiser)
  • Påleggssalami- jeg brukte salami Milano fra Jacobs
  • Parmesan
  • Bladpersille
  • Cherrytomater
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

Kok spagettien som anvist på pakken. Stek salamien i en panne med litt olivenolje til den er sprø. Høvle store skiver av parmesanen. Hell vannet av spagettien og bland med salamien. Ha på masse friske tomater og parmesan. Bland også inn litt urter, for eksempel bladpersille og kvern over litt pepper og havsalt.

Enkel, god og billig middag!

 

 

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt