Spagetti med fyldig tomatsaus

Denne vegetar pastaen er så god, og barna elsker den. Jeg blir så glad når jeg lager vegetarmat som alle i familien liker.

Kokosoljen du bruker til steking gir en nydelig rund smak til denne retten

Ingredienser:

  • 1 gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 glass soltørkede tomater i olje
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 1 ss kokosolje (med kokossmak, det er viktig) kokosolje får du kjøpt på glass i butikken
  • 1/2 potte basilikum
  • Salt og pepper
  • Evt fersk parmesan
  • Spagetti eller annen pasta

Skjær løk og hvitløk i små biter og surr det i kokosoljen til det er mykt og blankt. Hell oljen av de soltørkede tomatene og grovhakk dem. Ha soltørkede tomater og hermetiske tomater i gryten og kok det på svak varme i ca 25 minutter. Mens sausen koker lager du spagetti som anvist på pakken. Smak til sausen med salt og pepper, og kjør den til en glatt masse i blenderen. Server med parmesan og basilikum. Smaker fantastisk!

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt