Spagetti med tomatsaus og feta

Hjemme hos oss prøver vi å spise vegetarmiddag minst en gang i uken, dette er en god variant med pasta som både barn og voksne liker, og så er denne middagen både snill mot lommeboken og miljøet :-)

Ingredienser 4 personer

  • 3 fedd hvitløk
  • 1 stor gul løk
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 1 dl vann
  • 1 ss tomatpure
  • 1 glass feta i olje
  • Litt olivenolje til å steke i
  • Spagetti
  • Evt frisk basilikum og persille til pynt
  • Salt og pepper

Sett på pastavannet. Kutt løk og hvitløk i små biter, og stek dem i litt olje til løken er blank og myk. Ha på hermetiske tomater, vann og tomatpure, og smak til med salt og pepper. Når spagettien er ferdigkokt heller du av vannet, og blander spagettien med tomatsausen. Ha feta på toppen og pynt evt med friske urter.

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt