Kylling med kokos og gulrøtter

Enkel og sunn hverdagsmat!

Ingredienser 5 personer (to voksne og 3 barn)

  • 3 kyllingfileter
  • 1 løk i skiver
  • 3 fedd hvitløk, hakket
  • 2 gulrøtter i tynne strimler
  • 1 ss grønn currypaste
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 potte koriander
  • Litt olje
  • 1 lime
  • Salt og pepper

Del kyllingen i mindre biter og stek den sammen med løk og hvitløk på medium varme. Bland i currypasten og ha på kokosmelk. Kok i ca 2 minutter og ha over litt presset lime, koriander og gulrotstrimler til slutt. Smak til med salt og pepper og evt mer currypaste hvis du vil ha den sterkere. Serveres med ris, nanbrød eller en grønn salat.

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt