Verdens beste fruktkake

Basisen i denne kaken er et slags sukkerbrød, og man kan ha i den frukten man vil i kaken. Dette blir en stor kake, så den er super å servere i selskap

Ingredienser (nok til en stor langpanne)

  • 4 egg
  • 400 gram sukker
  • 100 gram smeltet smør
  • 1 dl fløte
  • 1 ss cremefraiche
  • 2 ts bakepulver
  • 300 gram hvetemel

Pisk sukker og egg til eggedosis og bland i resten av ingrediensene. Smør en dyp langpanne med litt smør, eller legg i bakepapir og hell i røren. Da jeg laget kaken i går kveld brukte jeg epler, nektariner, gule plommer og aprikos. Vask og skjær frukten i skiver, ta av skallet på eplene. Jeg la hver frukt separat slik at alle kan velge sin favoritt.

Stekes på 200 grader i 40 minutter, og smaker så godt sammen med en kopp te.

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt