Kyllingspyd med tre forskjellige salater

Dette er deilig og fresh hverdagsmat, til dager man skal videre på aktiviteter, og ikke kan bli så tung i kroppen.

Til kyllingspydene serverte jeg en gulrotsalat, en klassisk 80 talls salat og Maikens melonsalat som du finner oppskrift på her: http://www.saltogsitron.no/vegetaroppskrifter/12/maikens-melonsalat

Til 6 personer brukte jeg to pakker med kyllingfileter, som jeg skar i firkanter og marinerte i en blanding av 1 dl nøytral olje, 2 ss soyasaus og 1 ss honning. Så tredde jeg dem på grillspyd og grillet dem. Du kan også bare steke kyllingen i pannen.

Gulrotsalaten laget jeg av to gulrøtter som jeg raspet i tynne strimler med gulrotskrelleren. Etterpå hadde jeg litt sitronsaft over og sesamfrø

80 talls salaten laget jeg av salat, agurk, tomat og biter av Norvegia ost, og hadde på en dressing av olivenolje og balsamico

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt