Kylling og fenikkelpasta

Nam! Denne kyllingmiddagen er kjempegod, og en fin avveksling til pasta bolognese.

Ingredienser:

  • 1 løk
  • 1 fenikkel
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 pakke kyllingkjøttdeig
  • 2 ss smør
  • Salt og pepper
  • 1 pakke mat eller kremfløte
  • 1 sitron
  • Pasta (så mye du tror dere spiser)
  • Frisk bladpersille

Sett vannet på kok til pastaen, når vannet koker har du i litt salt, og koker pastaen etter anvisning på pakken.

Kutt løken og fennikelen i tynne strimler (ta bort det grønne), og hakk hvitløken i små biter. Stek løk, fennikel og hvitløk i pannen på svak varme til det blir mykt og blankt. Det tar ca 3 minutter. Ha i kyllingkjøttdeigen, skru opp varmen litt, og hakk den slik at den blir gylden.

Ha på fløten og la sausen koke i ca 5 minutter. Del sitronen i to og klem ut sitronsaften over sausen, skrap også av litt av skallet på et rivjern og ha det i sausen. Smak til med salt og pepper. Når pastaen er klar blander du den med sausen, og har på frisk persille.

Deilig middag på under 20 minutter

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt