Superenkel kyllingform

Denne kyllingformen laget jeg i dag, og den var skikkelig god! Ikke noe steking, bare alt sammen inn i ovnen, og 30 minutter senere hadde vi en sunn og deilig middag

Ingredienser (nok til 5 / 6 personer)

  • 6 kyllingbryst
  • 1 boks artisjokkhjerter (jeg synes miniartisjokkene er best)
  • 1 boks oliven uten sten
  • 1 boks cherrytomater, eller blandede små tomater som jeg har brukt her
  • Litt olivenolje
  • Salt og pepper
  • Ca 6 ss revet parmesan

Sett ovnen på 220 grader. Smør en ildfast form med litt olivenolje. Del hvert kyllingbryst i tre deler og legg delene utover i formen. Hell vannet av artisjokkene og oliven og bland dem med kyllingen. Skyll tomatene, legg dem i formen, og krydre alt med salt og pepper. Strø over fersk revet parmesan, og sett formen inn i ovnen i can 30 minutter. Server med ris og en grønn salat.

©2015 SALT&SITRON v/Camilla Samuelsen. All rights reserved. Web design: STUDIO 57Photo: Main picture: Marthe Marie Forsberg / Portrait: Ann Cathrin Buchardt